تاریخچه اولین شکلات دنیا و مخترع آن

تاریخچه اولین شکلات دنیا و مخترع آن

با سلام خدمت همراهان گرامی شیرینی سرای تمشک، در این مقاله قصد داریم به بررسی در مورد تاریخچه اولین شکلات دنیا و مخترع آن بپردازیم تا انتهای این مقاله با ما همراه باشید. شکلات ماده غذایی که از دانه های درخت گرمسیری کاکائو بدست می آورند.  شکلات از خوشمزه ترین خوردنی های پر خاصیت جهان است که از صدها سال پیش در سراسر نقاط دنیا استفاده می شده و کمتر کسی که طعم بی نظیر آن را دوست نداشته باشد. اولین استفاده ثبت شده از شکلات به سال 1100 قبل از میلاد باز می‌گردد.

در این مقاله به بیان مسائل زیر میپردازیم:

-تاریخچه شکلات

اولین شکلات دنیا

انواع شکلات

-جمع بندی

.

.

.

تاریخچه شکلات:

تاریخچه شکلات 4000 ساله است که از آمریکای باستانی آغاز می شود و تا مکزیک هم ادامه پیدا می کند. اولین گیاهان  کاکائو در این نواحی پیدا شده اند، شکلات از درخت تئوبروما تهیه می شود. درخت کاکائو به نواحی استوایی و گرمسیری تعلق داشته و بومی نواحی آمازون است و از سالیان دور در مکزیک، آمریکای شمالی و مرکزی کشت و برداشت می شد. مدارک باستان شناسی حاکی از کشت و استفاده خوراکی از این ماده در هندوراس در حدود 1100 سال پیش از میلاد مسیح است. ساکنان این مناطق کشت کاکائو را اولین بار حدود سال 1250 قبل از میلاد و یا حتی قبل از آن آغاز کرده اند.

تاریخچه شکلات
تاریخچه شکلات

شکلات در آمریکای مرکزی نوعی کالای لوکس محسوب می شد و از دانه های کاکائو به عنوان پول استفاده می کردند. امروزه بیشترین مقدار کاکائو در آفریقا کشت می شود که تامین کننده تقریبا 70 درصد کاکائوی جهان می باشد. ساحل عاج با تولید 30 درصد کاکائوی دنیا بزرگ ترین تولید کننده در این قاره است.

اولین شکلات دنیا:

 اولین کسانی که از کاکائو به عنوان خوردنی استفاده می کردند، مایاها و آزتک ها بودند. آن ها دانه های کاکائو را با ادویه جات و فلفل مخلوط کرده و نوشیدنی تلخ و تندی به نام خوکوآت درست می کردند که در مراسم مذهبی و غیره استفاده می شد.

فاتحان اسپانیایی کاکائو را برای نشان دادن به پادشاه و ملکه اسپانیا از آمریکا به اروپا آوردند. خیلی زود این ماده غذایی جزو مواد غذایی اروپا شد.در آن زمان از شکلات تنها در انواع نوشیدنی ها استفاده می شد. تا قرن 17 شکلات در اروپا، ماده غذایی گران قیمتی محسوب می شد که تنها ثروتمندان از آن استفاده می کردند.

در سال 1828 هلندی ها روشی اختراع کردند که چربی دانه کاکائو را می گرفتند و از آن کره کاکائو تهیه می کردند. از باقی مانده کاکائو هم پودر کاکائو تهیه می کردند. با این روش شکلات را قلیایی و مزه تلخ آن را از بین می بردند. از آن زمان شکلات به شکل امروزی تهیه شد.

جوزف فرای اولین کسی که در سال 1847 شکلات های امروزی را عرضه کرد که به راحتی قابل خوردن باشند. جان کدبری در سال 1849 آبنبات شکلاتی را تولید کرد. شکلات در آن زمان تلخ و شیرین بود و ریچارد کدبری اولین کسی بود که شکلات را بصورت جعبه آورد. شیر شکلات قیمت این محصول را پایین آورد چون کاکائو کمتری استفاده می کرد و به دلیل طعم کرم مانند مشتری آن را می خرید.

اولین شکلات دنیا
اولین شکلات دنیا

در سال ۱۸۷۵ شکلات شیری اختراع شد و پس از چهار سال شکلاتی تهیه شد که هنگام تکه کردن می شکست و روی زبان ذوب می‌شد. اواخر قرن 18 این ایده مطرح شد که می توان از شکلات به عنوان شیرینی یا چاشنی دسرها استفاده نمود. اروپایی‌ها اولین کسانی بودند که این کار را ابداع کردند. پس از آن شیرینی فروشی‌های سوییس و دانمارک و ایتالیا نیز از شکلات به عنوان شیرینی استفاده کردند.

در اوایل 1900 آمریکایی‌ها شروع به مخلوط نمودن مواد دیگر در شکلات کردند و در تنسی اولین نوع این مخلوط به نام گو گو کلاسترز مخلوطی از بادام زمینی و کارامل با رویه‌ای از میلک چاکلت به بازار عرضه شد. در همان دوره ماشین آلات صنعتی برای تولید شکلات پیشرفت نمودند، ماشینها قادر بودن شکلات را بسیار سریعتر از کارگران درون کاغذ بپیچند و به همین دلیل قیمت شکلات بسیار ارزانتر شد و مردم معمولی توانایی خرید شکلات را پیدا کردند.

انواع شکلات:

برخی از مهم ترین انواع شکلات عبارتند از:

1. شکلات تلخ:

این شکلات حاوی 100 درصد کاکائو است که 50 تا 58 درصد آن کره کاکائو می باشد این نوع شکلات فاقد هرگونه شکر می باشد مزه آن تلخ و بدون شیرینی است.

2. شکلات شیری:

این نوع شکلات معمولا حدود 35 تا 45 درصد آن را کاکائو، شکر، وانیل یا وانیلین و گاهی لسیتین، شیر یا خامه غلیظ یا خشک تشکیل می دهد و حاوی حداقل 12 درصد جامدات شیری باشد.این نوع شکلات مزه شیرین و ملایم داشته، تلخی آن کمتر از شکلات های نیمه شیرین، شیرین و تلخ است و طعم شیر تازه یا کارامل نیز در آن احساس می شود

3. شکلات نیمه شیرین:

این نوع شکلات حاوی حداقل 35 درصد کاکائو، شکر، وانیل، وانیلین و گاهی لسیتین می باشد. به دلیل نداشتن شیر طعم کرمی چندانی ندارد، مزه این شکلات بین طعم های شکلاتی و شیرین است و تلخی یا اسیدی کمتری دارد.

انواع شکلات
انواع شکلات

4.شکلات تلخ و شیرین:

معمولا 70 درصدکاکائو، شکر، وانیل، وانیلین و گاهی لسیتین باشد. شیرینی آن کمتر از شکلات نیمه شیرین است در حالی که تلخی بیشتر داشته و اسیدی تر است

5. شکلات سفید:

این نوع شکلات باید حداقل 20 درصد کره کاکائو و شکر، حداقل 14 درصد جامدات شیری، حداقل 3.5 درصد چربی شیر، لسیتین و وانیل داشته باشد. شکلات سفید جزو دسته شکلات ها به حساب نمی آمد اما در حال حاضر توسط سازمان غذا و دارو به عنوان نوعی شکلات پذیرفته شده است. طعم کرمی دارد و بسیار سریع داخل دهان ذوب می شود. همچنین از آن جا که حاوی هیچ ماده شکلاتی خشکی نیست نسبت به سایر انواع شکلات طعم واضحی ندارد

جمع بندی:

شکلات ها یکی از خوردنی های لذیذ، بی نظیر و بسیار پرطرفدار در سطح جهان می باشند که تاریخچه اختراع شکلات قطعا برای علاقمندان آن جالب و شنیدنی خواهد بود. امیدواریم این مقاله برای شما مفید باشد شما می توانید نظرات و پیشنهادات خود را با ما به اشتراک بگذارید.

تاریخچه اولین کیک تولد و شمع تولد

اولین کیک تولد و شمع تولد

با سلام خدمت همراهان گرامی شیرینی سرای تمشک، در این مقاله به بررسی تاریخچه اولین کیک تولد و شمع تولد میپردازیم تا انتهای این مقاله با ما همراه باشید. هیچ تولدی بدون کیک تولد محسوب نمی شود. اکثر افراد طعم کیک تولد را دوست دارند. جشن تولد همیشه با وجود یک کیک تولد، این جشن با آهنگ های شاد، شمع و آرزوی فرد همراه و کامل می شود.

در این مقاله به بیان مسائل زیر میپردازیم:

-تاریخچه کیک

-تاریخچه کیک تولد

شکل گیری جشن تولد بصورت امروزی

-تاریخچه شمع تولد

-جمع بندی

.

.

.

تاریخچه کیک:

مصریان باستان نانواهای خوبی بودند آن ها نان های شیرین عسلی تهیه می کردند که به عنوان یک محصول نان اصلاح شده است. مدت زیادی بین نان و کیک تمایز قائل نبود نان های شیرین فانتزی با انواع غلات ساخته شده کم کم مواردی مثل میوه های خشک و شراب را به آن اضافه می کردند و به عنوان غذای شیرین سرو می شد.

اولین بار در سال ۱۷۲۷ میلادی توی یک کتاب آشپزی دستور کیکی بوده که تنها از تخم مرغ برای پف دادن به کیک استفاده شده. در آن زمان این نکته را کشف کردن که اگر تخم مرغ زیادی در کیک استفاده کنند نیازی به مخمر ندارند. رومی ها عمل اضافه کردن مخمر را به عنوان ماده ترکیبی برای کیک کامل کردند. بعدها ایتالیایی ها در قرن 16 با اضافه کردن تخم مرغ به خمیر هنر ترکیب بدون مخمر را توسعه دادند.

تاریخچه کیک
تاریخچه کیک

کریستف کلمب زمانی آمریکا رو کشف کرد ب منابع بیشتری از کاکائو و شکر رسید و این موضوع باعث پیشرفت شد تا اینکه کم کم کیک تولد به شکل امروزی در اومد. در سال 1780 اجاق های فردار تولید شدند باعث درست کردن کیک های سبک تر شد.

بعد از انقلاب کبیر فرانسه و نابودی طبقه اشراف در فرانسه، دستور پخت کیک بین مردم عادی رواج پیدا کرد و دیگه فقط مخصوص طبقه اشراف نبود.

در قرن ۱۸ میلادی یک کیک ساز فرانسوی به نام واتل با ابداع یه نوع خامه به اسم کرم شانتی روش جدیدی در کیک سازی به وجود آورد. بعد از انقلاب صنعتی و پیشرفتی که توی صنایع و ابزار آلات پیدا کردن تولید انواع و اقسام کیکها از جمله کیک تولد با تنوع بیشتری همراه شد. در اواسط دهه 1800، معرفی بی کربنات سودا و بیکینگ پودر باعث می شد که کیک ها سریع تر و اسفنجی تر پخته شوند.

تاریخچه کیک تولد:

رسم جشن گرفتن سالروز تولد، به مصریان باستان نسبت داده می‌شود. مصریان باستان نیز براساس اعتقادات بت پرستی معتقد بودند که وقت فراعنه تاج گذاری کنند به خدایی می رسند. به همین خاطر روز تاج گذاری فراعنه را یک روز بسیار بزرگ می پنداشتند که خدای جدید متولد می شده است. آنها این روز را جشن می گرفتند.

یونانیان این رسم را از مصریان یاد گرفتند و دریافتند برای اینکه این جشن معنادارتر باشد باید یک دسر خاص در آن سرو شود. در حدود 1000 سال پیش از میلاد مسیح یعنی 3000 سال پیش، یونانیان به تولد دوباره آرتمیس خدای ماه اعتقاد داشتند و در روند تکاملی جشن های تولد به این منظور برپا می کردند. در ششم هر ماه به بریدن کیک تولد می پرداختند. در این مجالس کیک ها به شکل ماه می پختند تا نوعی ادای احترام به آرتمیس خدایگان ماه داشته باشند.یونانیان این کیک‌ها را با شمع تزیین می‌کردند تا مثل ماه بدرخشند. شمع های نورانی و روشن روی کیک، نماد و مظهری از روشنایی خدای ماه شمرده می شد.

تاریخچه اولین کیک تولد و شمع تولد
تاریخچه اولین کیک تولد و شمع تولد

فلسفه روشن کردن شمع های روی کیک و فوت کردن آن، اعتقاد یونانیان به این بود که با این عمل آرزوهایشان را به اطلاع خدایان رسانده و به آرزوها خواهند رسید. یونانی ها فقط برای مردان جشن تولد می گرفتند و این موضوع تا بعد از مرگ فرد هم ادامه می دادند.

شکل گیری جشن تولد بصورت امروزی:

جشن های تولد به شکل امروزی از جشن های قرن 17 و 18 در آلمان با نام کیندرفست آغاز شد. اولین کیک تولد در آلمان پخته شده است. آلمان‌ها روز تولد کودکانشان را با یک کیک جشن می‌گرفته‌اند. کیک‌هایی که در ابتدا بسیار شبیه به نان بوده و رفته رفته، انواع شیرین‌تری از آن هم درست شده است. در قرن 17 ام میلادی پخت کیک های تولد مخصوص این مراسم، شکل خاص تر و دقیق تری هم به خود گرفت. با جزئیاتی مثل انواع خامه رویه، در چند لایه و با انواع تزیینات مانند گل‌ها، پخته می‌شده است.

در آن زمان خرید این گونه کیک ها مختص طبقه ثروتمند بوده و قدرت خرید این گونه کیک های گران قیمت را داشته اند. در قرن 18 میلادی همراه با انقلاب صنعتی و در دسترس قرار گرفتن وسایل و تجهیزات آشپزی و شیرینی پزی و مقرون به صرفه تر شدن آن ها قیمت این نوع کیک هم کاهش یافت.

تاریخچه شمع تولد:

در مورد تاریخچه گذاشتن شمع بر روی کیک دو احتمال وجود دارد. یکی در مورد اعتقادات یونانیان باستان که در تاریخچه کیک تولد ذکر شد و دیگری در فرهنگ قرار دادن شمع روی کیک تولد بچه ها در آلمان است. سنت شمع تولد از یونان باستان آغاز شده است. وقتی مردم کیک های تزئین شده با شمع های روشن را به معبد آرتمیس خدای ماه می بردند. شمع های روشن باعث درخشش کیک ماه می شدند و به یک سمبل برای آرتمیس تبدیل شده بود.

یونانیان اعتقاد داشتند که دود دعای آنانا را به آسمان ها می برد. بسیاری از مراجع احتمال می دهند که سنت آرزو کردن قبل از فوت کردن شمع روی کیک تولد از همین اعتقاد یونانی ها شروع شده باشد.

تاریخچه شمع تولد
تاریخچه شمع تولد

در آلمان تولد بچه‌ها طی جشنی با نام کیندرفست (Kinderfeste) گرامی داشته می‌شد. در صبح روز تولد کودک با یک کیک و تعداد شمع متناسب با سن کودک که این شمع چراغ عمر نامیده می شد نشانه امید به زندگی در یک سال از عمر است. بسیاری از افراد باور دارند که آرزو کردن هنگام تولد به وقوع می پیوندد و می توانند با یک فوت شمع ها را خاموش کنند. این آرزو نباید به هیچ کسی گفته شود زیرا ممکن است به تحقق نپیوندد.

جمع بندی:

چیزی که این روزها بیشتر به چشم می خورد، تنوع و طعم های مختلف کیک های تولد است. بعضی از رایج ترین و مشهور ترین طرح ها شامل کیک های پنیری، وانیلی، شکلاتی و کلاسیک است و انواع مختلف آن ها طرفداران زیادی دارند. امیدواریم این مقاله برای شما مفید باشد شما می توانید نظرات و پیشنهادات خود را با ما در میان بگذارید.

تاریخچه شیرینی و انواع شیرینی در ایران

تاریخچه شیرینی و انواع شیرینی در ایران

با سلام خدمت همراهان گرامی شیرینی سرای تمشک، در این مقاله قصد داریم به بررسی در مورد تاریخچه شیرینی و انواع شیرینی در ایران بپردازیم تا انتهای این مقاله با ما همراه باشید. به طور کلی هشتم خرداد ماه هر سال به عنوان روز جهانی بیسکوییت و شیرینی پزی شناخته می شود که این خوراکی لذیذ و خوشمزه بر اساس تاریخچه خود در خاورمیانه عمدتا با انواع غلات، شهد، عسل و انواع مغز و آجیل شناخته شده و در مناطق اروپایی و ترکیه نیز بیشتر به عنوان صبحانه مورد استفاده قرار خواهد گرفت.

در این مقاله به بیان مسائل زیر میپردازیم:

-تاریخچه شیرینی در ایران

-انواع شیرینی در ایران

-جمع بندی

.

.

.

تاریخچه شیرینی در ایران:

تاریخچه اولین شیرینی ها به ایران باستان برمیگردد. اگر بخواهیم در مورد تاریخچه شیرینی پزی در ایران باستان صحبت کنیم به نوعی کیک به نام لاویش می رسیم در زمان امپراطوری ایران باستان در قرن هفتم میلادی پخته می شود و محبوبیت زیادی داشت. در زمان هخامنشیان به دلیل دشوار بودن کشت گندم، مهم ترین ماده غذایی که مورد استفاده عموم جو بود. در آن زمان از جو به روش های مختلفی استفاده می شد. یکی از روش های استفاده آن به این صورت بود که جو را نیم کوب می کردند با شیر و انواع میوه مخلوط می کردند و مانند حریره می خوردند. همچنین آن را کاملا آسیاب می کردند و با نان و شیرینی جو میپختند.

تاریخچه شیرینی و انواع شیرینی در ایران
تاریخچه شیرینی و انواع شیرینی در ایران

در کتب تاریخی آمده زمانی که شاهان هخامنشی می‌خواستند از کاخ تابستانی (شوش) به تخت جمشید یا برعکس بروند خدمه کاخ به قنادان دستور می‌داند که پیش از ورود شاه به کاخ، نان و شیرینی را حاضر کنند. به این ترتیب غذای اصلی مردم در دوران هخامنشی علاوه بر گوشت و نان و سایر غذاهای معمول، شامل انواع شیرینی کلوچه هم بوده است. جالب است بدانید که ایرانیان باستان زنبور عسل پرورش می‌دادند و انجیر و خرما هم جز برنامه غذایی مردم و البته از جمله مواد اساسی برای پختن انواع شیرینی بودند. ایرانیان باستان بز هم پرورش می‌دادند و از شیر آن برای پختن شیرینی و البته درست کردن دوغ و ماست استفاده می‌کردند.

انواع شیرینی در ایران:

شیرینی پزی در تاریخ ایران قدمتی طولانی دارد. پختن شیرنی به مناسبت های مختلف از تولد و عروسی و مراسم ختم گرفته تا مهمانی و دورهمی و حتی یک مهمانی دوستانه عصرگاهی و به جز این‌ها مصرف آن به صورت روزانه با انواع چای و قهوه آن‌قدر اهمیت دارد که هر منطقه‌ای در ایران شیرینی خاص خودش را دارد. برخی از انواع مختلف شیرینی در شهرهای مختلف ایران که صدها سال است پخته می‌شوند عبارتند از:

شیرینی لطیفه محبوب‌ترین و مشهورترین شیرینی در شهرستان نکا استان مازندران است. شیرینی آغوز نون، باب دندون، پیسته کنده، قماق از شیرینی ها معروف مازندران است.

قرابیه تبریزی مشهورترین شیرینی منطقه آذربایجان شرقی و لوزی و شیرینی اتابکی مخصوص قزوینی هاست.

خوزستانی ها انواع کلوچه سنتی را با شیر و شکر می پزند که معمولا لایه های مختلف آن را با خرما پر می شود. حلوا کنجدی و رنگینک خوزستانی با خرما،آرد تفت داده شده با کره یا روغن حیوانی و پودر دارچین مشهور است. در استان بوشهر هم رنگینک خرما و شیرینی پا دراز مشهور است.

یزدی‌ها استاد پخت قطاب، کیک یزدی، باقلوا، پشمک یزدی، حاجی بادام و … هستند.

انواع شیرینی در ایران
انواع شیرینی در ایران

نان برنجی از جمله قدیمی‌ترین شیرینی‌ها در کرمانشاه است و قدمتی حداقل ۱۵۰ ساله دارد. کرمانشاهی‌ها شیرینی کاک، نان برنجی و نان خرمایی را به بهترین و خوشمزه‌ترین شکل ممکن درست می‌کنند.

مشهورترین شیرینی های شیراز می توان به کاک یا یوخه، تر حلوا، نان قندی، نان برنجی شیراز ، شیرینی فسایی، مسقطی هستند. مسقطی در گذشته در سبدهای کوچک برگ خرما از بندر مسقط به سواحل ایرانی خلیج فارس می آمد و در بندرعباس و لنگه، میناب، بوشهر ساخته می شود.

قزوین شهر شیرینی های سنتی است. پادرازی هم یکی از شیرینی های محلی قزوین و از محبوب‌ترین آنهاست.. پادرازی از ترکیب آرد برنج و شیر و تخم مرغ درست می شود. به آن زنجبیل هم می‌زنند. از مشهورترین شیرینی های قزوینی، باقلوای سه رنگ قزوینی، باقلوا گل رز قزوینی،شیرینی بهشتی، پادرازی، شیرینی نارگیلی،شیرینی نازک، شیرینی نان چرخی، قرابیه، شیرینی توت، گردویی پفکی، نان چای قزوینی، نان قندی و … هستند.

نوقا، لوز، قرابیه، اریس و رشته ختایی در تبریز بسیار مشهورند و شهرت جهانی دارند.

رشته خوشکار، کلوچه فومن، نان پنجره‌ای و شیرینی کاکا کدو حلوایی مشهورترین شیرینی‌های گیلانی‌ها هستند.

سوهان قم شهرت جهانی دارد. حلوایی هم که قمی‌ها با آرد گندم، مالت، شکر و روغن درست می‌کنند و در زمان ناصرالدین شاه نام سوهان بر آن گذاشتند.

شیرینی گز برخلاف تصور عموم که تصور می‌کنند ریشه اصفهانی دارد، شیرینی بومی استان چهار محال و بختیاری است و قدمتی ۴۵۰ ساله دارد. یزدی‌ها، کرمانی‌ها و شیرازی‌ها هم گز را با انواع مغز درست می‌کنند.

اهالی لرستان برساق (ورساق یا بسراق) و قطاب درست می‌کنند.

بشمه یا بیشمه، تاتار چورک و قاتلما شیرینی‌های سنتی ترکمن‌ها هستند.

کلمپه، نان چرخی، نان پر، قطاب کرمانی و حاجی بادوم هم از جمله مشهورترین شیرینی‌های کرمانی‌ها هستند.

تهرانی‌های از زمان‌های قدیم شیرینی‌ خورهای حرفه‌ای بودند. شیرینی شکری، شیرینی گردویی.

در استان البرز مشهورترین شیرینی‌های محلی توتک و اگردک هستند.

نان چای و باقلوای زنجانی در زنجان بسیار محبوب هستند.

انواع شیرینی در ایران
انواع شیرینی در ایران

باسلوق یا همان راحت الحلقوم سوغات مراغه و ملایر و اراک است و با شیره انگور، نشاسته، مغز بادام یا مغز هسته شیرین زردآلو و ادویه آن را آماده می‌کنند. راحت الحلقوم با همه راحتی‌اش در خوردن، روش تهیه دشواری دارد. فرآیند آماده کردن این شیرینی حدود سه ماه طول می‌کشد و در مراغه معمولا آن را اواسط آذرماه تهیه می‌کنند تا در حدود عید نوروز آماده مصرف شود. باسلوق، نان فطیر و نان قندی شیرینی‌های محبوب و سنتی اراکی‌ها هستند.

حلوا و نقل‌های بیدمشکی ارومیه با انواع مغز و چاشنی‌های معطر شیرینی در مراسم عروسی، عید و آشتی‌کنان پای ثابت شیرینی‌خوری در آذربایجان غربی هستند.

در خراسان جنوبی، بیرجندی‌های استاد درست کردن شیرینی زنجبیلی هستند، مشهدی‌ها شیرینی پا درازی و حلوای گل زرد نیشابوری را استادانه درست می‌کند و اهالی خراسان شمالی با شکر پنیر و آبنبات به استقبال مهمانان خود می‌روند. در سیستان و بلوچستان تجکی، لندو و قتلمه پخته می‌شود.

جمع بندی:

امیدواریم این مقاله برای شما مفید باشد شما می توانید نظرات و پیشنهادات خود را با ما به اشتراک بگذارید.

This is a post with post format of type Link

Lorem ipsum dolor sit amet, consectetuer adipiscing elit. Aenean commodo ligula eget dolor. Aenean massa. Cum sociis natoque penatibus et magnis dis parturient montes, nascetur ridiculus mus. Donec quam felis, ultricies nec, pellentesque eu, pretium quis, sem. Nulla consequat massa quis enim.

Lorem ipsum dolor sit amet, consectetuer adipiscing elit. Aenean commodo ligula eget dolor. Aenean massa. Cum sociis natoque penatibus.

This is a standard post format with preview Picture

Lorem ipsum dolor sit amet, consectetuer adipiscing elit. Aenean commodo ligula eget dolor. Aenean massa. Cum sociis natoque penatibus et magnis dis parturient montes, nascetur ridiculus mus.

Donec quam felis, ultricies nec, pellentesque eu, pretium quis, sem. Nulla consequat massa quis enim. Donec pede justo, fringilla vel, aliquet nec, vulputate eget, arcu. In enim justo, rhoncus ut, imperdiet a, venenatis vitae, justo. Nullam dictum felis eu pede mollis pretium. Integer tincidunt. Cras dapibus. Vivamus elementum semper nisi.

ادامه مطلب

Post Formats is a theme feature introduced with Version 3.1. Post Formats can be used by a theme to customize its presentation of a post.

Lorem ipsum dolor sit amet, consectetuer adipiscing elit. Aenean commodo ligula eget dolor. Aenean massa. Cum sociis natoque penatibus et magnis dis parturient montes, nascetur ridiculus mus – more on WordPress.org: Post Formats